Web prezentacija

Ova veb stranica i njeni vlasnici imaju proaktivan pristup privatnosti korisnika i osiguravaju poduzimanje potrebnih koraka za zaštitu privatnosti svojih korisnika tijekom njihovog posjeta. Ova veb stranica je u skladu sa svim nacionalnim zakonima EU i zahtjevima za privatnost korisnika.

Korišćenje kolačića

Ovaj vebsajt koristi kolačiće kako bi korisnicima omogućio bolje iskustvo prilikom posete veb sajtu. Gde je primenljivo, ovaj vebsajt koristi sistem kontrole kolačića koji omogućava korisniku prilikom prve posete sajtu da dozvoli ili zabrani upotrebu kolačića na svom računaru / uređaju. Ovo je u skladu sa najnovijim zakonskim zahtevima da veb-sajtovi dobiju eksplicitnu saglasnost od korisnika pre nego što izađu ili čitaju datoteke kao što su kolačići na korisničkom računaru / uređaju.

Kolačići su male datoteke sačuvane na čvrstom disku računara korisnika koje prate, čuvaju i čuvaju informacije o korisničkim interakcijama i upotrebi veb sajta. To omogućava veb stranici, preko svog servera, da korisnicima pruži prilagođeno iskustvo na ovoj veb stranici.

Korisnicima se savetuje da ukoliko žele da uskrate korišćenje i čuvanje kolačića sa ovog veb-sajta na svom hard drajvu računara, treba da preduzmu neophodne korake u okviru svojih bezbednosnih podešavanja veb pregledača da blokiraju sve kolačiće sa ovog veb-sajta i njegovih spoljnih servisa.

Ovaj sajt koristi softver za praćenje da bi pratio svoje posetioce kako bi bolje razumeli kako ga koriste. Ovaj softver obezbeđuje Google Analitics koji koristi kolačiće za praćenje korišćenja posetilaca. Softver će sačuvati kolačić na čvrstom disku računara kako bi pratio i pratio vaše angažovanje i korišćenje veb sajta, ali neće čuvati, čuvati ili prikupljati lične podatke. Možete pročitati Googleovu politiku privatnosti za dodatne informacije.

Ostali kolačići mogu biti pohranjeni na tvrdom disku vašeg računala od strane vanjskih dobavljača kada ova veb stranica koristi programe za upućivanje, sponzorirane veze ili reklame. Takvi kolačići se koriste za praćenje konverzija i upućivanja i obično ističu nakon 30 dana, iako neki mogu potrajati duže. Nikakvi lični podaci se ne čuvaju, čuvaju ili prikupljaju.

Kontakt i Komunikacija

Korisnici koji kontaktiraju ovaj sajt i / ili njegovi vlasnici to rade po sopstvenom nahođenju i pružaju sve lične podatke koji se traže na sopstveni rizik. Vaši lični podaci čuvaju se privatno i čuvaju se na sigurnom do trenutka kada više nisu potrebni ili nemaju koristi, kao što je detaljno opisano u Zakonu o zaštiti podataka iz 1998. godine. koristeći takav obrazac za e-mail procese koji to čine na sopstveni rizik.

Ovaj veb sajt i njegovi vlasnici koriste sve informacije koje su vam dostavljene da bi vam pružile dodatne informacije o proizvodima / uslugama koje nude ili da vam pomognu u odgovaranju na sva pitanja ili pitanja koja ste poslali.

Vaši podaci se ne prosljeđuju trećim stranama.

Spoljašni linkovi

Iako ova internet stranica uključuje samo kvalitetne, sigurne i relevantne spoljne linkove, korisnicima se preporučuje da prihvate politiku privatnosti prije nego što kliknu na bilo koju spoljnu vezu navedenu na ovoj web-lokaciji (spoljni linkovi su tekst / banner / slike linkovi na druge web-lokacije ).

Vlasnici ovog veb sajta ne mogu garantovati ili verifikovati sadržaj bilo kog veb sajta sa spoljnim vezama uprkos njihovim najboljim naporima. Korisnici bi stoga trebali napomenuti da kliknu na vanjske linkove na vlastitu odgovornost i da ova veb stranica i njeni vlasnici ne mogu biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili implikacije uzrokovane posjetom vanjskim spomenutim linkovima

Socijalne Platforme

Komunikacija, angažovanje i akcije preduzete preko eksternih platformi društvenih medija na kojima učestvuju ovaj veb sajt i njihovi vlasnici su u skladu sa odredbama i uslovima kao i sa politikama privatnosti koje se održavaju sa svakom platformom društvenih medija.

Korisnicima se savetuje da pametno koriste platforme društvenih medija i da ih komuniciraju / angažuju sa dužnom pažnjom i oprezom u pogledu sopstvene privatnosti i ličnih podataka. Ovaj sajt ili njegovi vlasnici će ikada tražiti lične ili osetljive informacije putem platformi društvenih medija i ohrabriti korisnike koji žele da razgovaraju o osetljivim detaljima kako bi ih kontaktirali putem primarnih komunikacionih kanala kao što su telefonski ili e-mail.

Ovaj veb sajt može da koristi dugmad za deljenje na društvenim mrežama koji pomažu u deljenju veb sadržaja direktno sa veb stranica na platformu društvenih medija. Korisnicima se savetuje da pre korišćenja takvih društvenih dugmadi za deljenje to urade po sopstvenom nahođenju i napomenu da platforma društvenih medija može da prati i čuva vaš zahtev za deljenje Veb stranice, odnosno preko platforme društvenih medija.

Resursi i dodatne informacije